Beam on the Rocks

This magnificent timber frame home situated atop mountain views, needed development of the outdoor space to match its grandeur.  Changing the existing front walk configuration and developing the natural flow during the design process, allowed the entrance to become more functional. 

A ledge outcropping in the front called for a water feature which would complement the space and enhance the entrance.  A second waterfall can be viewed from the farmer’s porch, kitchen and sunroom. 

Local designer, Bindy collaborated on the native plant design and installation to breathe life into the space.  Her design concept of the bridge across the water feature leads your eye through the gardens toward the guest house.  The homeowners were very involved in the project and a joy to work with.

arrow arrow
 
JSLA, LLC, John Sullivan, P.O. Box 57, North Sutton, NH 03260
603.848.4532 | jsla@mcttelecom.com
Facebook Linkedin